TERMENI ȘI CONDIȚII
I. TERMENI ȘI CONDIȚII
II. CONDIȚII DE UTILIZARE
III. TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE AFILIERE

——————————————————————-

I. TERMENI ȘI CONDIȚII
Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile, Termenii de rambursare și Condițiile de utilizare ale acestui site, condiții ce vă sunt  prezentate mai jos. Accesul și / sau vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, ce implică acceptul dumneavoastră explicit cu privire la aceștia.
Site-ul https://haipeinternet.ro, numit în continuare www.haipeinternet.ro este proprietatea OZN GROUP PRO LABS S.R.L., înregistrată în Pantazi, Strada Nicolae Balcescu, Nr. 54, Prahova, RO77 RZBR 0000 0600 2247 2355, J29/584/03.03.2021.
Acest regulament se aplică tuturor vânzărilor de bunuri de către OZN GROUP PRO LABS S.R.L. prin intermediul www.haipeinternet.ro.
Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor ce se regăsesc mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile companiei OZN GROUP PRO LABS S.R.L. vă rugăm să nu accesați acest site.
OZN GROUP PRO LABS S.R.L.
își rezervă dreptul de a efectua modificări ulterioare acestui contract, fără a notifica în prealabil părțile.

1. DEFINIȚII
În înțelesul prezentului regulament, următorii termeni se definesc astfel:
• beneficiar : persoane fizice sau juridice ce plasează o comandă pe site-ul www.haipeinternet.ro;
• furnizor : compania OZN GROUP PRO LABS S.R.L., identificată la Registrul Comerțului cu J29/584/03.03.2021, CUI 43843245 și având sediul social în Pantazi, Strada Nicolae Balcescu, Nr.54  și denumit în continuare www.haipeinternet.ro;
• produse : bunuri care urmează a fi livrate de furnizor către beneficiar că urmare a contractului încheiat;
• comandă : o formă electronică de comunicare între beneficiar și furnizor, prin care furnizorul își dă acordul de livrare a produselor solicitate, iar beneficiarul este de acord să achite contravaloarea produselor comandate;
• contract : o comandă confirmată și validată de către furnizor.
• beneficiar : persoane fizice sau  juridice ce plasează o comandă  pe acest site web;
• furnizor : compania OZN GROUP PRO LABS S.R.L.,  la Registrul Comerțului cu J29/584/03.03.2021, Cod unic de înregistrare 43843245 având sediul social în Pantazi, Strada Nicolae Balcescu, Nr. 54, Prahova și denumit în continuare www.haipeinternet.ro;
• produse : bunuri care urmează a fi livrate de furnizor către beneficiar  ca urmare a contractului încheiat;
•  contract : o comandă confirmată și validată de către furnizor

2. DREPTURILE DE AUTOR (COPYRIGHT)
Drepturile de autor asupra întregului conținut al acestui site web aparțin în totalitate companiei OZN GROUP PRO LABS S.R.L. și nu se pot copia sau folosi fără acordul scris al proprietarului.
•  Site-ul și toate elementele acestuia (grafică web, texte, programe etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor.
•  Folosirea fără acordul nostru a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare.
•  Persoanele care accesează www.haipeinternet.ro au dreptul de a vizualiza întregul conținut și de a insera link-uri către acest site web pe alte site-uri cu caracter comercial sau publicitar.
•  www.haipeinternet.ro își rezervă dreptul de a refuză colaborarea cu clienții care au un comportament inadecvat sau limbaj necivilizat și agresiv.

3. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR
Datele personale introduse de către utilizator pe www.haipeinternet.ro vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor în curs, etc.
•  Aceste informații garantăm că nu vor fi furnizate sau vândute unei terțe părți.
•  www.haipeinternet.ro nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră.
•  www.haipeinternet.ro garantează pentru protecția și confidențialitatea datelor dumneavoastră personale conform Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, cu modificările și completările ulterioare și a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.
•  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces asupra datelor personale, de modificare, de dreptul de a înceta prelucrarea lor, dreptul de opunere a prelucrării lor și dreptul de a vă adresa justiției. Vă puteți exercita aceste drepturi prin expedierea unei cereri scrise către www.haipeinternet.ro, semnată și datată.
•  Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifică conținutul acestui site web sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul www.haipeinternet.ro va fi considerată tentativă de fraudă și va fi pedepsită penal conform legislației române în vigoare de către autoritățile competente.
•  Datele dumneavoastră personale sunt colectate, în maximă siguranță, numai în scopul de a vă înregistra și livra comenzile efectuate pe www.haipeinternet.ro.

4. ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR
•  Site-ul www.haipeinternet.ro poate fi accesat şi vizitat fără nicio restricţie şi fără a necesita înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont).
•  Înregistrarea că utilizator vă va oferi însă posibilitatea de a avea acces la detaliile şi situaţia comenzilor, primirea newsletterului www.haipeinternet.ro, aflarea tuturor actualizărilor şi beneficiilor oferite de noi, oferte promoţionale exclusive pentru utilizatori. În cazul în care alegeţi să vă înregistraţi pe site-ul nostru vă daţi acordul asupra acestor Termeni şi Condiţii de utilizare şi asupra Politicii de Confidenţialitate. În timpul procesului de înregistrare a contului vi se va cere să selectaţi o parolă unică. Sunteţi deplin responsabil pentru păstrarea confidenţialităţii acestei parolei şi pentru toate activităţile care au loc sub parolă. Prin autentificarea în contul dvs. declaraţi şi garantaţi că:
• sunteţi clientul care s-a înregistrat pe site;
• utilizaţi serviciile exclusiv în scopurile autorizate;
• nu veţi selecta sau utiliza un nume de utilizator al unei altei persoane cu intenţia de a juca rolul acestei persoane;
• nu veţi selecta sau utiliza un nume de utilizator, pentru care o altă persoană are dreptul, în cazul în care nu aveţi autorizaţia acelei persoane de a folosi numele acesteia;
• nu sunteţi un concurent al www.haipeinternet.ro, sau reprezentant al acestuia.

5. COMANDA
Confirmarea comenzii de către beneficiar aduce după sine acceptarea Termenilor și condițiilor impuse de www.haipeinternet.ro.
Se consideră finalizată comandă în momentul în care beneficiarul o confirmă prin semnarea documentelor curierului www.haipeinternet.ro.

6. CONDIȚII DE REZERVARE A COMENZILOR
• comenzile se pot rezerva maxim 5 zile lucrătoare;
• pe perioada reducerilor nu se fac rezervări.

7. MOD DE PLATĂ
www.haipeinternet.ro vă pune la dispoziție următorul mod de a plăti produsele comandate.
• ramburs, prin plata numerar către curier, la livrarea coletului.

8. GARANŢIA PRODUSELOR
•  www.haipeinternet.ro asigură garanția tuturor produselor comercializate, conform Legii 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiilor asociate acestora.
•  www.haipeinternet.ro comercializează doar produse noi, aceste produse provin din surse proprii ori autorizate de fiecare producător în parte.
•  certificatele de garanție sunt oferite fie de www.haipeinternet.ro, fie de colaboratorii sau partenerii acestuia.
•  perioada de garanție pentru produse este de 30 de zile, iar termenul de soluționare a deficiențelor este de 15 zile.

9. GARANŢIA PREŢURILOR
Produsele comercializate pe acest site web NU includ TVA (0 % din valoarea produsului) deoarece compania noastră nu este plătitoare de TVA.
Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi același cu cel afișat pe site în momentul plasării comenzii.
Ne rezervăm dreptul de a schimbă  prețul produselor fără o notificare prealabilă,  dar în același timp ne luăm răspunderea că valoarea comenzii dumneavoastră  nu se modifice după confirmarea acesteia de către operatorii noștri.

10. PRODUSELE
Produsele www.haipeinternet.ro sunt fabricate în România şi realizate preponderent din fibre naturale.
www.haipeinternet.ro furnizează toate informaţiile şi detaliile cu privire la dimensiuni, mărimi, culori, compoziţia materialelor utilizate, instrucţiuni de îngrijire şi spălare şi orice detaliu care poate îndruma clientul în alegerea produsului corespunzător, precum şi folosirea pe termen cât mai lung al produselor.
www.haipeinternet.ro nu îşi asumă răspunderea în cazul nerespectării instrucţiunilor de utlizare care se regăsesc pe etichetele de compoziţie, pe materialele informative trimise în colet, cât şi pe site-ul www.haipeinternet.ro.
Design-ul, tiparele, schiţele tehnice şi toate materialele utlizate în conceperea articolelor vestimentare sunt realizate în întregime de www.haipeinternet.ro, constituie proprietate intelectuală iar copierea şi / sau preluarea elementelor menţionate mai sus este interzisă.
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi câteodată față de produsul comercializat astfel:
•  culorile pot diferi ca nuanță datorită calității imaginii și setarilor monitorului;
•  așezarea imprimeului în funcție de încadrarea la croire în procesul de producție.

11. LIVRAREA COMENZILOR ȘI COSTUL TRANSPORTULUI
Livrarea comenzilor se face prin firma de curierat rapid, la adresa de livrare completată la plasarea comenzii.
În cazul în care beneficiarul nu este găsit la adresa menționată la plasarea comenzii, curierul va reveni de două ori în încercarea de a contacta beneficiarul. În condiția în care după cele două încercări beneficiarul nu a fost găsit la adresa menționată la plasarea comenzii, comandă va fi anulată și prezentul contract va fi considerat anulat.
În cazul în care la livrare coletul prezintă urme de deteriorare sau ambalajul este desfăcut va rugăm să refuzați comandă și să luați legătură cu departamentul de relații cu clienții trimițând un e-mail către adresa  contact@haipeinternet.ro.
În cazul în care produsul nu se află în stocul nostru sau prezintă defecte de fabricație vă vom anunța telefonic sau pe e-mail.

12. PREŢUL TRANSPORTULUI
TAXA de transport este FIXĂ, în sumă de 20 lei (TVA inclus) oriunde în țara. La comenzile care depășesc 350 lei (TVA inclus) beneficiați de TRANSPORT GRATUIT. livrare este de 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

13. PROGRAMUL DE LIVRARE
Livrările se fac de Luni-Vineri în intervalul orar 09:00-17:00.
Înainte de efectuarea livrării veți fi contactat telefonic de unul din curieri pentru a confirma adresa de livrare.
Dacă în acest timp nu sunteți la adresa de livrare, puteți cere ca livrarea să se facă la o altă adresa sau să specificați un interval orar în care sunteți la adresa la care ați cerut livrarea la plasarea comenzii.

14. RETURNAREA PRODUSELOR
Se pot returna doar produsele care se află în aceeași stare fizică în care au fost livrate: fără urme de folosire, în integritate totală (dacă au avut accesorii este necesar să le înapoiați), fără rupturi, în ambalajele originale.
Produsele pot fi returnate în următoarele două cazuri:
14.1. În situația în care beneficiarul returnează un produs din motive care îl privesc sau oricare alt motiv nejustificat invocat de beneficiar care nu reprezintă o greșeală a www.haipeinternet.ro (produs defect sau mărime / produs trimis greșit), compania www.haipeinternet.ro este responsabil doar cu returnarea banilor pe produsele comandate, nu și pe cheltuielile de transport de returnare ce revin direct în sarcina beneficiarului și doar în condițiile în care returnarea s-a făcut în termenul de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform OUG 34/2014.
14.2. În situația în care beneficiarul returnează un produs din motive care ne privesc:
• produsul trimis are defect din fabrică;
• produsul trimis nu este cel comandat (v-am trimis alt produs / altă mărime / altă culoare);
Ne cerem în avans scuze pentru neplăcerile cauzate, iar compania www.haipeinternet.ro este responsabilă cu returnarea banilor pe produsele comandate, cât și a cheltuielilor de transport de returnare a produselor.
Pentru a se putea efectua procesul de returnare a unui colet este necesar că dumneavoastră să anunțați intenția de returnare, prin accesarea zonei de pe site legată de retunarea produselor.

15. CONDIŢII DE RETURNARE
În cazul în care ați întâmpinat o problemă în comandă dumneavoastră (mărime nepotrivită, produsul nu a fost pe placul dumneavoastră, produs defect, comandă greșită sau alt motiv), puteți returna sau schimbă produsele în termen de 15 zile calendaristice de la primirea acesteia.
În primul rând, trebuie să ne semnalati intenția de returna/schimbă produsele achiziționate, prin e-mail la contact@haipeinternet.ro sau prin intermediul formularului online de retur disponibil în contul de utilizator. Ulterior veți fi contactați de un membru al personalului nostru pentru confirmare, iar noi vom trimite la dumneavoastră un curier în cel mai scurt timp pentru a ridică produsele aferente returului / schimbului. După ce acestea ajung la noi, va vom trimite alt produs în schimb sau vă vom returna suma achitată în contul dumneavoastră bancar în termen de 30 de zile. Costurile de retur și schimb vor fi suportate integral de către cumpărător, excepție făcând cazurile în care eroarea produsă a fost din vină noastră.
Înainte de retur, vă rugăm să vă asigurați că aveți toate elementele necesare pentru a efectua returul: ambalajul original, etichete intacte și toate documentele care au însoțit produsul. Acestea cât și produsul trebuie să fie în aceeași condiție că la primire (produsul să nu fie purtat sau deteriorat – cu excepția defectelor deja semnalate de către client).
Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condiții înainte de orice comandă / retur / schimb, iar pentru orice nelămurire dați-ne un semn la contact@haipeinternet.ro
www.haipeinternet.ro își rezervă dreptul de a determina eligibilitatea pentru restituiri și de a actualiza această politică în orice moment fără notificare.

16. RECLAMAȚII
Pentru orice reclamații, sugestii, nemulțumiri sau întrebări www.haipeinternet.ro vă recomandăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@haipeinternet.ro sau să completați formularul tipizat de pe acest site web.

17. FORȚA MAJORĂ
www.haipeinternet.ro nu poate fi considerat răspunzător pentru expedieri întârziate în cazurile:
• cazul fortuit : blocaje rutiere, surpări de teren în apropierea șoselei, căderi de poduri, accidente rutiere, probleme mecanice ce pot apărea în modul de transport, etc.;
• cauze naturale : furtuni, incendii, inundații, zăpadă sau îngheț, etc.;
• cauze umane : războaie, starea de asediu, greve, revoluții, etc..

18. LIMITAREA RESPONSABILITĂȚII
•  www.haipeinternet.ro nu este răspunzător pentru acuratețea datelor furnizate utilizatorului sau pentru erorile, greșelile, neindeplinirile, întârzierile sau întreruperile fluxului de date indiferent de motiv.
•  www.haipeinternet.ro nu este răspunzător pentru daunele aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să va infecteze calculatorul sau alt echipament că urmare a descărcării vreunui conținut, accesării sau utilizării acestui site web.
•  www.haipeinternet.ro nu este răspunzător pentru nici un fel de daune (inclusiv, dar fără a se limita la daune rezultate din date pierdute, profituri pierdute) rezultate că urmare a folosirii, sau a incapacității de folosire, a informațiilor prezente pe acest site web, chiar dacă compania a fost prevenită în legătură cu posibilitatea producerii unor astfel de daune.

19. JURISDICȚIA ȘI SOLUȚIONAREA LITIGIILOR
Legea aplicabilă este legea română. Toate litigiile privind interpretarea, executarea sau încetarea prezentilor Termeni și Condiții se vor rezolva pe cale amiabilă de către reprezentanții părților (beneficiar și furnizor). În cazul imposibilității unei înțelegeri între părți, soluționarea litigiului revine instanțelor de judecată române.
https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO

20. DISPOZIȚII FINALE
În momentul utilizării site-ului și efectuării unei comenzi, utlizatorul/clientul declară că a luat la cunoștință și este de acord în totalitate cu cele menționate mai sus. Acceptarea termenilor și condițiilor pe www.haipeinternet.ro dă naștere unui contract între părți, facând aplicabile clauzele din Codul Civil și Comercial.

——————————————————————-

II. CONDIȚII DE UTILIZARE

1. DISPOZIȚII INTRODUCTIVE
Aceste condițîi de utilizare guvernează drepturile și obligațiile reciproce între societatea comercială OZN GROUP PRO LABS S.R.L., înregistrată în Pantazi, Strada Nicolae Balcescu, Nr.54, Prahova, RO77 RZBR 0000 0600 2247 2355, J29/584/03.03.2021, (denumită în continuare „furnizor“) și alte persoane, utilizatorii serviciilor www.haipeinternet.ro (denumite în continuare „utilizator“), obligații care decurg din încheierea contractelor de prestări de servicii („contract privind furnizarea de servicii“) încheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet www.haipeinternet.ro (în continuare „site”) eventual prin intermediul Facebook. Acordul mai reglementează drepturile și obligațiile și alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor www.haipeinternet.ro.
•  Furnizorul poate modifică sau completă condițiile de utilizare. Modificările vor întră în vigoare imediat după publicarea pe site-ul web.

2. CONȚINUTUL CONTRACTULUI DE FURNIZARE DE SERVICII
Furnizorul se angajează că pe baza acordului privind furnizarea de servicii să includă utilizatorul în sistemul www.haipeinternet.ro. Utilizatorul se angajează să furnizeze informațîi cu caracter personal valabile (a se vedea articolul 8 și 9).

3. ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI DE FURNIZARE SERVICII
Încheierea contractului se face prin trimiterea unui mesaj pe adresa de e-mail a furnizorului de servicii, pe pagina web www.haipeinternet.ro. Adresa de e-mail specificată de către utilizator este considerată corectă în sensul condițiilor de utilizare. Utilizatorul este de acord că furnizorul poate începe furnizarea de servicii în cadrul contractului de furnizare servicii imediat după încheierea acestuia. Utilizatorul este de acord să folosească mijloace de comunicare la distanță în încheierea contractelor de servicii. Costurile aferente folosirii de către utilizator a mijloacelor de comunicare la distanță, în scopul încheierii contractului privind furnizarea de servicii (de exemplu, costul unei conexiuni internet) sunt suportate de către utilizator.

4. TERMENII DE SERVICIU
Furnizorul nu trebuie să presteze serviciile în cazul în care prestarea acestora este împiedicată de probleme din partea clientului sau a unor terțe părți. Furnizorul de servicii nu trebuie să presteze serviciile în special în cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defecțiuni în rețeaua de date, alte defecțiuni cauzate de terțe părți sau intervențîi de forță majoră.
Pe parcursul furnizării serviciilor pot apare întreruperi intermitențe, restricțîi temporare, întreruperea sau degradarea calității serviciilor.

5. RĂSPUNDEREA FURNIZORULUI FAȚǍ DE DEFECTE DE PRESTARE A SERVICIILOR, RECLAMAȚII
Drepturile și obligațiile părților cu privire la răspunderea furnizorilor în caz de servicii defectuoase este reglementată de legislația relevantă. Drepturile de utilizator care decurg din răspunderea pentru furnizorul de servicii defecte furnizor se revendică întotdeauna la furnizor, în scris, prin trimiterea unui e-mail la adresa de contact: contact@haipeinternet.ro.

6. UTILIZAREA SERVICIILOR
Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului. Utilizatorul nu este autorizat fără acordul prealabil scris al furnizorului să permită utilizarea serviciilor de către terțe persoane.
•  Utilizatorul nu poate utiliza mecanisme de service, instrumente, software-ul sau proceduri care au sau ar putea avea un impact negativ asupra funcționării echipamentelor furnizorului, securitățîi internetului sau a altor utilizatori de internet.
•  Utilizatorul nu poate desfășura activități orientate spre împiedicarea sau restricționarea funcționării serverului furnizorului pe care acestea operează serviciile, sau să efectueze alte atacuri la acest server, sau să fie asistat în astfel de activități de terțe părți. În special serverul furnizorului pe care acesta operează serviciul nu poate fi încărcat cu solicitări automate.

7. ALTE DREPTURI ȘI OBLIGAȚII ALE PǍRȚILOR
•  Utilizatorul recunoaște faptul că programele de calculator care creează paginile web ale site-ului sunt protejate de drepturi de autor.
•  Utilizatorul se angajează să nu desfășoare nicio activitate care ar putea permite fie utilizatorului fie unor terțe părți să intervină în mod ilegal sau să folosească programe de calculator pentru care executorul sau beneficiarul drepturilor de proprietate este furnizorul.

8. PROTECȚIA DATELOR PERSONALE ȘI PERMISIUNEA DE A TRIMITE MESAJE COMERCIALE
Confidențialitatea utilizatorului persoană fizică, este prevăzută de legea Privind protecția datelor cu caracter personal, cu modificările ulterioare.
•  Utilizatorul persoană fizică consimte la prelucrarea următoarelor date cu caracter personal: adresa de e-mail, orașul de reședință, interesele specificate în serviciul www.haipeinternet.ro, datele fundamentale furnizate de rețeaua Facebook, lista de prieteni de pe Facebook și adresa de e-mail a contului utilizatorului în rețeaua Facebook (denumite în continuare în mod colectiv „date cu caracter personal“).
•  Utilizatorul este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal de către furnizor, în scopul îndeplinirii obligațiilor decurgând din contractul de prestări de servicii și pentru trimiterea de alte mesaje comerciale de către furnizor.
•  Furnizorul poate însărcina un terț că procesator pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.
•  Utilizatorul recunoaște că este obligat să furnizeze informațiile personale în mod corect și fără întârzieri nejustificate, și că este obligat să informeze furnizorul cu privire la orice modificare a datelor personale.
•  Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pe o perioadă ne/determinată. Datele personale vor fi prelucrate electronic într-un mod automatizat sau în formă tipărită, într-un mod neautomatizat.
•  Utilizatorul confirmă că informațiile personale sunt corecte și că a fost informat că furnizează aceste informațîi cu caracter personal în mod voluntar. Utilizatorul declară că a fost informat că îşi poate revoca acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către furnizor printr-o notificare scrisă trimisă la adresa furnizorului.
•  Utilizatorul, în cazul în care presupune că furnizorul sau procesatorul efectuează prelucrarea datelor sale cu caracter personal într-un mod incompatibil cu protejarea viețîi sale private și personale sau într-un mod ilegal, în special în cazul în care datele personale sunt inexacte în ceea ce privește scopul prelucrării are dreptul :
• să solicite explicațîi din partea furnizorului sau procesatorului,
• să solicite ca furnizorul sau procesatorul să corecteze această stare de fapt. Mai precis, prin blocarea, corectarea, completarea sau lichidarea datelor cu caracter personal. În cazul în care cererea utilizatorului în conformitate cu presupunerile anterior formulate se dovedește a fi justificată, furnizorului sau procesatorul au obligația de a rectifică fără întârziere situația. Dacă furnizorul sau procesatorul nu rezolvă cererea utilizatorului, acesta din urmă are dreptul de a face apel direct la oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal. Această dispoziție nu afectează dreptul utilizatorilor de a se adresa direct, din proprie inițiativă către Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal.
•  În cazul în care utilizatorul solicită informațîi cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal, furnizorul este obligat să livreze aceste informații. Furnizorul are dreptul ca pentru furnizarea informațiilor în conformitate cu cererea anterior formulată, să necesite o compensație rezonabilă care să nu depășească costurile de furnizare a informațiilor respective.
•  Utilizatorul este de acord să primească mesaje comerciale și informațîi de la furnizorii de servicii sau prestatorii de servicii conexe pe adresa utilizatorului și de a primi mesaje comerciale de la furnizor.

9. RETRAGEREA DIN CONTRACTUL DE FURNIZARE SERVICII
Utilizatorul care este consumatorul ce are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizării serviciilor, aceeași adresă de e-mail utilizată la încheierea prezentului contract.

10. UTILIZAREA PAGINILOR WEB
•  Utilizatorul sau altă persoană care utilizează site-ul recunoaște că, fără acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul să utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site și protejate de drepturi de autor.
•  Utilizatorul este de acord să plaseze pe site numai conținut al cărui autor este, sau al cărui autor și-a dat utilizatorului acordul privind publicarea conținutului pe site. Utilizatorul declară că plasarea și publicarea conținutului nu afectează în mod ilegal drepturile de autor ale unor terțe părți sau alte drepturi și că nu sunt încălcate nici alte reglementări generale cu caracter obligatoriu.
•  www.haipeinternet.ro nu este responsabil pentru comportamentul utilizatorilor.
•  Utilizatorul nu are dreptul ca în procesul utilizării site-ului (serverului) furnizorului să folosească mecanisme, software sau alte proceduri care au sau ar putea avea un impact negativ asupra funcționării site-ului sau a serverului.
•  Utilizatorul este autorizat să introducă informațîi pe site-ul web. Mai precis este vorba de crearea de seturi (colaje), colecții, încărcarea de imagini, adăugarea de comentarii. Mesajele exprimă punctele de vedere ale autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al www.haipeinternet.ro.
•  www.haipeinternet.ro nu este responsabil pentru veridicitatea informațiilor conținute în contribuții și conformitatea acestor informații cu legea.
•  www.haipeinternet.ro are dreptul de a elimina orice contribuție, fără justificare.
•  Contribuțiile devin proprietatea www.haipeinternet.ro la adăugarea acestora pe site iar autorul acestora transferă furnizorului drepturile de autor asupra acestor contribuțîi, chiar dacă îi aparțîn conform legii privind drepturile de autor și anume: de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afișa public, prezenta public, reproduce, tipări, sub-licenția, transfera sau vinde orice astfel de comunicare și de a crea lucrări derivate, sub-licențiere către terți a dreptului de a aplica fără restricții oricare drepturi anterioare acordate în legătură cu aceste contribuții.
•  Prin inserarea contribuției, utilizatorul renunță la orice drept de recompensă și declară că nu va restricționa modul de utilizare a contribuției inserate.
•  Utilizatorul nu are drept la nicio compensație pentru inserarea contribuției.
•  www.haipeinternet.ro are dreptul de a acordă drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contribuției unei terțe părți.

11. DISPOZIȚII FINALE
•  În cazul în care relația legată de utilizarea site-ul web sau relația juridică legată prin contractul de servicii include un element internațional (străîn), atunci părțile sunt de acord că relația este reglementată de dreptul român.
Instanța competentă pentru toate litigiile care decurg din acest contract și în legătură cu acesta este tribunalul arbitral al Curțîi de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț în conformitate cu regulile de arbitraj ale instanței. Tribunalul arbitral este format din trei (3) arbitri.
•  Locul de desfășurare a arbitrajului va fi București. Arbitrajul se desfășoară în limba română. Fiecare parte va desemna un (1) arbitru din lista de arbitri deținută de către secretarul tribunalului arbitral respectiv. Cei doi (2) arbitri numiți sunt aleși din lista de arbitri a președintelui tribunalului arbitral. În cazul în care părțile nu au numit un arbitru în termen de treizeci (30) de zile de la dată la care instanța solicită acest lucru sau dacă președintele tribunalului arbitral nu a numit arbitrii investiți în termen de paisprezece (14) zile de la numirea să, atunci președintele curții de arbitraj va numi arbitrii sau președintele tribunalului arbitral.
•  Contractul de servicii, inclusiv termenii și condițiile este arhivat de furnizor în format electronic și nu este accesibil publicului.

——————————————————————-

III. TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE AFILIERE

1. INTRODUCERE
Acesta reprezintă un contract electronic între OZN GROUP PRO LABS S.R.L., înregistrată în Pantazi, Strada Nicolae Balcescu, Nr.54, Prahova, RO77 RZBR 0000 0600 2247 2355, J29/584/03.03.2021, numită în continuare Furnizor și persoană fizică sau juridică reprezentată de dumneavoastră, cu datele declarate în cont, numită în continuare Afiliat. Prin finalizarea procesului de înregistrare, acceptați în întregime termenii și condițiile acestui contract.

2. DEFINIȚII ȘI TERMENI
Afiliatul este operatorul (persoană fizică sau juridică) unui dețînător de website care alocă conform contractului un spațiu publicitar.
Furnizorul este acea persoană juridică căreia îi este rezervat spațiul publicitar pe website-ul afiliatului.
Utilizator direcționat este vizitatorul website-ului Afiliatului care a fost direcționat către website-ul Furnizorului.
Instrument de promovare este o modalitate de promovare a unor servicii sau produse.
Banner este un instrument de promovare care conține informații dinamice preluate de pe site-ul Furnizorului precum și informații de identificare și urmărire a activității utilizatorilor care dau click pe acesta.

3. ÎNREGISTRAREA CONTULUI DE AFILIAT
Afiliatul va completă toate câmpurile obligatorii cu informații complete și corecte la înregistrarea contului de afiliat. Furnizorul își rezervă dreptul de a suspendă contul afiliatului, fără obligația de a justifică această acțiune. Nu vor fi acceptați afiliații ale căror site-uri:
• includ conținut violent, pornografic, care atinge imaginea Furnizorului sau care poate încalcă ordinea și liniștea publică;
• fac discriminări bazate pe sex, religie, naționalitate, orientare sexuală, vârstă, handicapuri;
• sunt contrar intereselor Furnizorului sau a clienților acestuia;
• încalcă legile curente ale statului român;
• nu sunt funcționale sau sunt în etapă de creare;

4. INSTRUMENTE DE PROMOVARE
Afiliatul va folosi instrumentele de promovare oferite de sistemul de afiliere www.haipeinternet.ro, pe site-urile care îndeplinesc condițiile programului, păstrând intact codul HTML oferit.

5. BENEFICIILE AFILIATULUI
5.1. COMISIOANE
Comisioanele sunt calculate că procent din vânzările de produse pe care le generează afiliatul cu ajutorul instrumentelor de promovare. La calculul comisionului se iau în considerare toate comenzile plasate pe site de către utilizatorul direcționat de afiliat, indiferent de momentul finalizării comenzilor, dacă acestea au fost plasate într-un interval de 30 zile de la momentul în care clientul a fost direcționat de afiliat.
Valoarea comisionului reprezintă 5% din vânzările menționate anterior, și se aplică la valoarea produselor fără a lua în calcul tva, taxe de transport, sau alte taxe. Comisionul se încasează doar pentru comenzile facturate și achitate. Facturile care au fost ulterior stornate, vor determina o scădere de comision din contul afiliatului cu valoarea comisionului acordat la facturarea comenzii respective.
5.2. BONUSURI
Afiliatul primește un comision bonus în valoare de 200 lei după ce acesta direcționează 200 de utilizatori pe site-ul Furnizorului utilizând instrumentele de promovare. Acesta reprezintă un comision de Bun venit care poate fi primit o singură dată și nu este condiționat de cumpărăturile utilizatorilor direcționați. Ulterior, pe parcursul desfășurării contractului, Furnizorul poate să acorde bonusuri în funcție de performanță sau vechime în program a contului Afiliatului. Valoarea acestora este determinată de Furnizor, pentru fiecare afiliat în parte.
5.3. PLATA COMISIOANELOR
Plata comisioanelor se va efectua pe dată de 1 a fiecărei luni. Pragul minim pentru a solicită și efectua o plata este de 100 ron.
• pentru persoane juridice plata va fi efectuată prin transfer bancar. La cerere în prealabil va fi semnat un contract între Furnizor și Afiliat.
• pentru persoane fizice plata se poate efectua prin transfer bancar sau prin emiterea unui Voucher-produse cu care se pot efectua cumpărături pe www.haipeinternet.ro.
Dacă afiliatul optează pentru plata prin Voucher-produse, acesta va trebui să facă o cerere în acest sens.

6. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚII AFILIATULUI
6.1. DREPTURILE AFILIATULUI :
• să gestioneze instrumentele de promovare conform instrucțiunilor Furnizorului, dar fără a-l înștiința pe acesta;
• să solicite și să primească comisioanele cuvenite conform acestui contract.
6.2. OBLIGAȚIILE AFILIATULUI :
• să utilizeze cu bună credință website-ul Furnizorului și materialele de promovare puse la dispoziție de acesta, fără să le altereze în vreun fel;
• să plaseze codurile instrumentelor de promovare doar în website-uri aprobate în prealabil de Furnizor, cu excepția linkurilor de tip text;
• să nu aducă atingere imaginii și/sau intereselor Furnizorului prin orice activități pe care le întreprinde sau forme de comunicare pe care le practică.
6.3. AFILIATUL NU ARE VOIE :
• să facă comenzi prin reclamele afișate în site-urile proprii, obțînând astfel comision pentru aceste comenzi;
• să ofere direct sau indirect altei persoane sau entitate beneficii pentru folosirea instrumentelor de promovare de pe site-urile Afiliatului ;
• să citească, să intercepteze, să înregistreze, să redirecteze, să interpreteze orice material ce este adresat Furnizorului;
• să modifice operația vreunui buton, link sau a altui element interactiv al site-ului www.haipeinternet.ro;
• să facă comenzi sau să completeze formulare, sau să facă alte tipuri de acțiuni pe site-ul www.haipeinternet.ro, în numele unei terțe părți, sau să autorizeze, asiste sau încurajeze altă persoană sau entitate să facă acest lucru;
• să cauzeze în vreun fel confuzie clienților site-ului www.haipeinternet.ro în ceea ce privește relația dintre Afiliat și Furnizor;
•  să folosească alte materiale promoționale, în afară celor oferite de programul de afiliere www.haipeinternet.ro, pentru a promova site-ul www.haipeinternet.ro sau să asiste, autorizeze, încurajeze o a terță parte să facă acest lucru;
• să încerce să intercepteze sau redirecteze traficul unui alt site care participa la programul de afilere www.haipeinternet.ro.

7. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE FURNIZORULUI
7.1. DREPTURILE  FURNIZORULUI :
• Furnizorul își rezervă dreptul de a suspendă contul Afiliatului fără nici o justificare, dacă acesta încalcă prevederile respectivului contract;
• utilizatorii care vor cumpără produse prin intermediul programului  de afiliere www.haipeinternet.ro vor deveni automat clienți www.haipeinternet.ro. Astfel, ei vor suportă toate regulile, politicile și procedurile cu privire la comenzi, service și vânzări de produse impuse de către www.haipeinternet.ro.
7.2. OBLIGAȚIILE  FURNIZORULUI :
• să plătească la timp comisionul afiliatului, atunci când sunt îndeplinite toate condițiile privind pragul minim și modalitatea de plata a comisionului.
• să nu intervină asupra organizării website-ului Afiliatului.
• să întrețînă corespunzător ad serverul care inserează materiale publicitare în website-urile afiliatilor, astfel încât:
• spațiile alocate de aceștia să fie utilizate în permanentă,
• website-urile afiliatilor să nu fie afectate în nici un fel de materialele inserate.

8. MODIFICĂRI
Furnizorul poate modifică orice termen sau condiție în orice moment prin postarea unei notificări pe site-ul programului. Modificările se pot referi, spre exemplu, la comisioanele percepute de Afiliați, la bonusuri, la modalitățile de plata a comisioanelor, la regulile programului de afiliare www.haipeinternet.ro. Dacă modificările apărute sunt inacceptabile pentru Afiliat acesta poate înceta colaborarea. Continuarea participării la program după afișarea modificărilor va însemna acceptarea noilor modificări.

9. LEGISLAȚIA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA
Aceste condiții de participare la programul de afliliere www.haipeinternet.ro sunt guvernate de legile din România. Instanțele competențe din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Termenilor și Condițiilor sau în cazul disputelor în care aceste condiții vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

——————————————————————-

Vă mulțumim!
Echipa www.haipeinternet.ro

× Cu ce te pot ajuta?